Un motociclist a murit după ce i s-a blocat accelerația și s-a izbit de un camion

Un motociclist a murit după ce i s-a blocat accelerația și s-a izbit de un camion

Un accident tragic a avut loc duminică după-amiază, atunci când un tânăr, în vârstă de 33 de ani, a întâmpinat probleme cu accelerația motocicletei sale. Impactul s-a produs între motociclist și un autovehicul, cel din urmă fiind lovit violent de șoferul motorului.

Unde s-a petrecut accidentul
Tânărul a murit la spitalul din Mangalia, în urma unui accident nefericit de motor. Potrivit autorităților, accelerația a rămas blocată, motiv pentru care șoferul s-a izbit cu viteză de un autovehicul, în momentul în care ieșea de pe o stradă laterală. În urma impactului, tânărul prezenta leziuni grave. La fața locului au sosit un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.
Medicii au depus toate eforturile posibile, reușind cu ajutorul manevrelor de resuscitare să scoată victima din stop cardio-respirator. Tânărul a fost transportat la spitalul din Mangalia, urmând să fie preluat de un elicopter și trimis imediat la Constanța.
În urma transportului, starea victimei s-a înrăutățit, iar medicii nu au mai putut de acestă data să-I salveze viața, fiind nevoiți să declare decesul. Momentan, nu au fost transmise informații cu privire la purtarea sau nu a unui echipament de protecție.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.