Un motociclist a lovit o mașină, apoi a ajuns sub camion Recomandat

Un motociclist a lovit o mașină, apoi a ajuns sub camion

Un motociclist de doar 17 ani a fost implicat într-un accident, în timp ce conducea o motocicletă, la Filiași, județul Dolj.

„Astăzi, 1 iunie, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Filiaşi, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii. Aceștia au stabilit faptul că, în eveniment a fost implicată o motocicletă condusă, pe bulevardul Racoţeanu, din Filiaşi, de un adolescent de 17 de ani, din localitate. El ar fi intrat în coliziune cu portiera unui autoturism oprit pe banda 1 a aceluiaşi sens de mers. Din impact, motocicleta a fost proiectată într-un TIR,. Acesta era condus în aceeeaşi direcţie, pe banda 2 de mers, de un bărbat de 41 de ani, din comuna Târnova, Arad“, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

În urma evenimentului rutier, motociclistul  a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant. Motociclistul şi conducătorul auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.