Un mort și doi răniți după impactul cu un camion

Un mort și doi răniți după impactul cu un camion

Tragedie în Timiș, după ce un accident rutier pe DN68 a avut loc în această dimineață. Un autotren și un autoturism au intrat în coliziune, impact în urma căruia un bărbat a murit și alte două persoane au fost rănite.

Un grav accident de circulație a avut loc în localitatea timișeană Coșevița, după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a lovit frontal un TIR care circula regulamentar din sensul opus. La fața locului a fost solicitat de urgență un elicopter SMURD, al căror cadre medicale au încercat resuscitarea unui bărbat aflat în stop cardio-respirator.

În urma impactului devastator, circulația pe DN68 a fost blocată pe ambele sensuri, timp în care medicii au făcut toate eforturile pentru a-i salva viața bărbatului în vârstă de 40 de ani. Din păcate, bărbatul a prezentat leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

„La locul intervenției s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, 7 pompieri și 2 echipaje SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Banat, potrivit tion.ro.

În autoturism se aflau trei persoane, printre care bărbatul decedat și alți doi prieteni în vârstă de 22 de ani, respectiv 32 de ani, care au primit îngrijiri la fața locului. Potrivit cadrelor medicale, șoferul TIR-ului este și el în stare bună, neprezentând răni grave.

În urma accidentului, polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare din culpă. În prezent, circulația a fost reluată.

„La fața locului s-a stabilit că un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, ce se deplasa către Deva a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un tir condus de un bărbat de 32 de ani. În urma impactului, conducătorul auto și pasagerul, de 22 de ani, au suferit vătămări corporale, iar celălalt pasager de 40 de ani a decedat. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.