Un mort după un grav accident de autocar

Un mort după un grav accident de autocar

Un om a murit şi alţi trei au ajuns la spital, după ce un autoturism s-a ciocnit frontal de un autocar plin cu 26 de pasageri.

Autorităţile au declanşat imediat planul roşu de intervenţie. Toate echipajele de pompieri şi ambulanţele din zonă au fost direcţionate către locul accidentului.

Accidentul s-a produs la prima oră a dimineţii. 26 de angajaţi ai unei firme veneau de la serviciu, când autocarul în care se aflau a fost lovit în plin de un autoturism, şi s-a răsturnat în şanţ.
Şase echipaje de pompieri şi opt ambulanţe au ajuns îmediat la faţa locului. Maşina în care se afla bărbatul s-a rupt în două în urma impactului.

Din primele cercetari rezulta ca soferul in varsta de 41 de ani al autoturismului pe fondul vitezei neregulamentare, in curba usoara la stanga, a patruns pe sensul opus unde a intrat in colizizune frontala cu autocarul.

Traficul pe DN6 în zona Buchin a fost dat peste cap. Timp de mai multe ore s-a circulat doar pe o singură bandă. Tot pe DN6, în judeţul Mehedinţi, un bărbat a fost rănit după ce tirul pe care îl conducea a fost lovit o platformă auto. Mai multe autoturisme care erau încăcate pe platformă au fost avariate.

Accidentele s-au ţinut lanţ în zona de vest a ţării. În judeţul Arad un tânăr de 22 de ani a murit, iar un altul de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce au fost accidentaţi de o maşină.

Tinerii mergeau pe marginea şoselei ce leagă localitatea Covasânţ de Ghioc, la un moment dat un autoturism care circula cu viteză mare i-a lovit în plin. După accident şoferul s-a făcut nevăzut. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma lui.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.