Un microbuz plin cu bulgari a intrat cu viteză într-un camion staționat Recomandat

Un microbuz plin cu bulgari a intrat cu viteză într-un camion staționat

Un accident groaznic s-a produs marți dimineața pe DN 56, în localitatea Basarabi, județul Dolj. Doi oameni au murit și patru au fost răniți, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un camion staționat.

Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, marți dimineață, într-un accident rutier produs pe DN 56, în localitatea Basarabi, sensul de mers către Calafat.

Din primele informații, un microbuz plin cu cetățeni bulgari a intrat în coliziune cu un TIR staționat pe marginea drumului.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un bărbat de 42 de ani, cetățean bulgar, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 56, în localitatea Basarabi, în care se mai aflau alte 5 persoane, toți cetățeni bulgari, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion staționat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un alt bărbat au decedat, iar alte patru persoane printre care un minor de 4 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj, potrivit romania24.

Potrivit Centrului Infotrafic, „circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, iar traficul vehiculelor de mare tonaj este oprit”.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.