Un cunoscut pilot de curse, spulberat de camionul care a intrat pe contrasens Recomandat

Un cunoscut pilot de curse, spulberat de camionul care a intrat pe contrasens

Pilotul de off road Andrei Piedemonte, în vârstă de 28 de ani, a decedat astăzi, în urma accident rutier, care a avut loc pe E85, în zona localității Vadu Moldovei, anunţă Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

andrei piedemonte

Accidentul a avut loc joi, în jurul orei 12.30, pe E85, la Vadu Moldovei, județul Suceava, fiind provocat de șoferul camionului, care a pătruns pe contrasens și a lovit în plin un autoturism care rula regulamentar, potrivit primelor cercetări de la faţa locului ale polițiștilor.

Primele cercetări arată că șoferul vehiculului greu, în vârstă de 28 de ani, din Pașcani, care rula dinspre Vadu Moldovei spre Drăgușeni, a frânat brusc, a intrat în derapaj și pe fondul carosabilului ud a pătruns pe sensul opus de mers, lovind frontal autoturismul condus de un șofer în vârstă de 28 de ani, din municipiul București.

Șoferul de 28 de ani care conducea autoturismul a fost găsit încarcerat de pompierii militari, cu leziuni incompatibile cu viața.

Pasagerele din mașină, o femeie de 42 de ani și una de 20 de ani, și ele din București, au fost rănite.

Șoferul autoutilitarei a refuzat să fie transportat la spital, iar etilotestul a indicat alcoolemie 0.

„Moment dureros care lovește comunitatea de off road din FRAS! Pilotul de off road Andrei Piedemonte (28 de ani) a decedat astăzi, în urma unui accident rutier petrecut pe raza localității Vadu Moldovei (județul Suceava). Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis Federaţia Română de Automobilism Sportiv.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.