Un camion, un autocar și o motocicletă au luat foc: Peste 20 de oameni au murit Recomandat

Un camion, un autocar și o motocicletă au luat foc: Peste 20 de oameni au murit

Cel puţin 21 de persoane au murit şi 38 au fost rănite duminică dimineaţă în sudul Afganistanului, într-o coliziune între un camion-cisternă, un autocar şi o motocicletă care au luat foc, au declarat oficiali din provincia Helmand, potrivit AFP, citată de Agerpres.

„În această dimineaţă devreme, 21 de persoane au murit într-un accident rutier între un autocar, un camion-cisternă şi o motocicletă pe o şosea” în provincia Helmand, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al guvernatorului, Mohammad Qasim Riyaz.

Treizeci şi opt de persoane au fost rănite, a declarat ulterior o altă sursă oficială din provincie.

Camionul-cisternă transporta benzină şi, în urma coliziunii, vehiculele au luat foc, iar cadavrele multor victime au fost carbonizate, a adăugat purtătorul de cuvânt al guvernatorului.

Accidentul, care s-a produs din motive necunoscute, a avut loc pe drumul principal care leagă Herat, în vestul Afganistanului, de capitala Kabul, în centru.

 

Drumurile din Afganistan, o ţară însângerată de patru decenii de lupte şi străbătută de lanţuri muntoase înalte, fac deseori victime mortale.

Treizeci şi unu de persoane au murit în decembrie 2022 în pasul Salang (centru), în lanţul muntos Hindu Kush, după ce un camion-cisternă s-a răsturnat, ceea ce a provocat un incendiu care a cuprins şi alte vehicule.


VERSUS SO3E04


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.