Un camion, un autobuz și o mașină, implicate în accident. Sunt răniți ! Recomandat

Un camion, un autobuz și o mașină, implicate în accident. Sunt răniți !

Un grav accident de circulație a avut loc pe varianta ocolitoare a municipiului Brașov, în urmă cu puțin timp. Un camion, un autobuz și o mașină au fost implicate în evenimentul rutier, iar în urma impactului puternic două persoane, printre care se află și un copil, au fost rănite. Din fericire, în autobuz nu se aflau călători, altfel autoritățile spun că numărul victimelor ar fi putut fi mult mai mare.


„În urma accidentului au rezultat 2 victime (1 adult și 1 copil), conștiente. La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, 2 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ. Se intervine pentru evaluarea medicală a victimelor și pentru acordarea asistenței medicale necesară, cât și pentru asigurarea măsurilor care se impun la fața locului”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

La acest moment traficul rutier se desfășoară cu restricții pe ocolitoarea Brașovului, pe sensul de mers către Stupini. La locul accidentului au ajuns și polițiștii care dirijează circulația și cercetează cauzele producerii evenimentului rutier.

„La fața locului sunt direcționate echipaje ale Poliției Rutiere care efectuează cercetări pentru lămurirea condițiilor și circumstanțelor care au dus la producerea accidentului rutier. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum, să respecte semnalizarea rutieră din zonă și să manifeste prudență în condus. Circulația va fi reluată după efectuarea măsurătorilor și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil”, au transmis reprezentanții IPJ Brașov.

Video AICI


ASCET SERVICE FORD TRUCKS


CEFIN CAMION FEST

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.