Un camion și o dubiță s-au ciocnit violent Recomandat

Un camion și o dubiță s-au ciocnit violent

Un accident grav s-a produs marți la Șendreni. Un camion și o dubiță s-au ciocnit violent și apoi au căzut în râpa de pe marginea drumului. Aventura s-a încheiat prost pentru cei doi șoferi.


Accident grav la Șendreni. Marți, după prânz, ISU Galați a fost anunțat prin Dispeceratul 112 despre un accident rutier produs în localitatea Șendreni, cu doua victime încarcerate. În misiunea au fost trimise o autospecială de stingere, o echipă de la descarcerare și două echipaje SMURD, toate de la Detașamentul de Pompieri Galați.

În accident au fost implicate un camion și o dubiță. Ambii șoferi au rămas încarcerați și a fost nevoie de intervenția echipajelor specializate. Mașinile au ieșit de pe șosea și au căzut în râpa de pe margine.

Potrivit IPJ Galați, „un bărbat, cu vârsta de 37 de ani, din sat Gruia, județul Călărași în timp ce conducea un tir, pe DN 25, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat, cu vârsta de 47 de ani”.

Din impact, cele două autovehicule au părăsit partea carosabilă fiind avariate, iar conducătorul autoutilitarei a rămas încarcerat în stare de inconștiență.

La testarea alcoolscop a conducătorul auto al tirului rezultatul a fost negativ.

Mașinile au ieșit de pe șosea și au căzut în râpa de pe margine. Traficul pe drumul național a fost blocat zeci de minute.


IVECO LANSARE BARCELONA


I LOVE DRACULA EP.01

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.