Un camion s-a răsturnat. Copilul care era în cabină a murit

Un camion s-a răsturnat. Copilul care era în cabină a murit

Un accident cumplit a avut loc ieri pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 64, în apropiere de localitatea Lehliu-Gară, unde un camion încărcat cu alimente s-a răsturnat. Poliția a anunțat faptul că un copil de 11 ani a murit.


S-a aflat ulterior că băiatul era elev în clasa a cincea și e afla împreună cu tatăl său în camion, într-o noapte care trebuia să fie o experiență specială. Tatăl dorea să-i arate cum se conduce un TIR. Din nefericire, totul s-a transformat într-o tragedie de proporții.


În timp ce camionul se deplasa pe traseul București-Constanța, în toiul unei ploi torențiale, vehiculul a derapat în dreptul localității Lehliu-Gară. Șoferul, tatăl copilului, a pierdut controlul volanului, iar TIR-ul a lovit violent parapetul de protecție de pe marginea autostrăzii, răsturnându-se. În urma impactului devastator, băiatul, care stătea alături de tatăl său în cabina camionului, a fost strivit între fiarele contorsionate ale vehiculului și a murit pe loc.

Tatăl său, grav rănit, a fost transportat de urgență la spital, unde medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața. Starea lui este critică, iar prognosticul rezervat al medicilor adaugă o povară în plus acestei drame de familie.

Cauzele accidentului, încă necunoscute

Ancheta poliției este în plină desfășurare, autoritățile urmând să stabilească dacă tragedia a fost cauzată de o defecțiune tehnică a vehiculului sau de o eroare umană. Condițiile meteo nefavorabile, cu ploi abundente și carosabil umed, ar putea fi un factor major în pierderea controlului asupra camionului.

După mai bine de 15 ore de la accident, epava camionului încă se află pe marginea autostrăzii, blocând banda de ieșire către Lehliu-Gară. Eforturile de a ridica vehiculul răsturnat și de a elibera drumul au fost îngreunate, fiind necesară aducerea unei macarale de mare tonaj.

Pentru familia copilului de 11 ani, această pierdere este de neconceput. O noapte care ar fi trebuit să fie o experiență memorabilă între tată și fiu s-a transformat într-un coșmar.

Poliția continuă să investigheze pentru a afla toate detaliile acestui accident devastator.
ct100.ro


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.