Un camion cu stupi de albine s-a răsturnat pe Autostrada București - Pitești

Un camion cu stupi de albine s-a răsturnat pe Autostrada București - Pitești

Un TIR încărcat cu zeci de stupi cu albine s-a răsturnat în noaptea de miercuri spre joi pe A1, la kilometrul 30, pe sensul de mers spre Piteşti, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu intervenind cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

"În noaptea de miercuri spre joi, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi prin 112 să intervină pe A1, Bucureşti - Piteşti, în urma unui eveniment rutier în care a fost implicat un TIR încărcat cu stupi. Autocamionul s-a răsturnat la kilometrul 30, pe sensul de mers spre Piteşti. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal. Intervenţia pompierilor a fost una dificilă deoarece unele albine au ieşit din stupi şi roiau dezorientate în jurul salvatorilor", a declarat joi, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit acesteia, ;oferul nu a fost rănit, pompierii au asigurat măsurile PSI, iar la faţa locului a fost solicitată să intervină şi o macara de mare tonaj pentru repunerea autocamionului pe carosabil.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.