Un camion cu porci s-a răsturnat. Ce au pățit animalele? Recomandat

Un camion cu porci s-a răsturnat. Ce au pățit animalele?

Un accident soldat cu decesul mai multor animale s-a produs într-o localitate din județul Olt, miercuri-dimineață. La acest moment se acționează pentru ridicarea autocamionului. Camionul transporta peste 100 de porci, preluați de la o fermă din Olt.

camion cu porci rasturnat

camion cu porci rasturnat

Accidentul s-a produs în jurul orei 5,00 dimineața.

„La data de 14 august 2024, în jurul orei 4,50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, s-a produs un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, comuna Brebu, județul Prahova”, au trasmis polițiștii din cadrul IPJ Olt.

Șoferul ansamblului de vehicule a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, necesitând îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„Polițiștii efectueză verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale”, au mai precizat polițiști olteni.


MAN PRE-IAA AUSTRIA


SCHMITZ PRE-IAA 2024

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.