Un camion condus de un român s-a răsturnat peste o ambulanță: doi morți Recomandat

Un camion condus de un român s-a răsturnat peste o ambulanță: doi morți

O tragedie de nedescris s-a petrecut luni, 28 noiembrie, în provincia Ancona, unde o ambulanță a Crucii Roșii Italiene a fost strivită de un camion care s-a răsturnat în curba rampei de intrare pe autostrada A14. La volanul camionului se afla un șofer român cu vârsta de 29 de ani, informează Il Matino. În accident au decedat două persoane, pacientul și șoferul ambulanței.

camion accident ambulanta

accident camion ambulanta italia 01

accident camion ambulanta italia 02

accident camion ambulanta italia 03

Camionul condus de conaționalul nostru s-a răsturnat în curba de pe rampa care duce pe autostradă, între ieșirea Ancona nord și Drumul de Stat 16, pe teritoriul localității Falconara Marittima (în apropiere de Chiaravalle). Camionul, care era încărcat complet, a căzut de-a lungul străzii, strivind o ambulanță care circula pe sensul opus de mers.

Salvatorii ajunși la fața locului s-au trezit în fața unei scene înfiorătoare. Toate persoanele din interiorul ambulanței au rămas încarcerate. Accidentul s-a produs în jurul orei 10:30, iar operațiunile de recuperare a victimelor au durat ore întregi.

Pompierii au scos din resturile contorsionate ale vehiculului două persoane decedate: este vorba despre pacient, un pensionar în vârstă de 81 de ani și șoferul ambulanței, un tânăr de 27 de ani. Un alt bărbat, asistent pe salvare, grav rănit, a fost transferat de urgență la spitalul regional Torrette din Ancona. Șoferul român a rămas nevătămat, dar e în stare de șoc.

Deocamdată nu este clar ce anume a cauzat răsturnarea camionului articulat, dar se presupune că ar fi fost un dezechilibru al încărcăturii.



STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.