Un camion ce transporta balast a fost lovit la trecerea cu calea ferată Recomandat

Un camion ce transporta balast a fost lovit la trecerea cu calea ferată

Accidentul s-a produs la trecerea cu calea ferată din Episcopia, în spatele gropii de gunoi, pe strada Santăului din Oradea.

”La fața locului au fost mobilizate 3 echipaje, din care 2 echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu o ambulanță SMURD tip B2 precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, maior Camelia Roșca. Potrivit informațiilor, în urma accidentului au rezultat 3 victime, toate primind îngrijiri medicale la fața locului. Una dintre acestea a fost transportată de urgență la UPU Oradea.

”Marți, 7 iunie, în jurul orei 11.34, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă fără bariere, prevăzută cu indicatorul rutier cu semnificația „Oprire”, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, s-a produs un accident, în care au fost implicate un tren InterRegio care circula pe relația Oradea – Valea lui Mihai și o autoutilitară” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța. Momentan, traficul rutier și feroviar pe ruta respectivă este blocat. Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.