Un CAMION a strivit un microbuz

Un CAMION a strivit un microbuz

14 persoane au fost rănite şi transportate la spital, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier produs între un microbuz şi o autoutilitară din comuna Găneasa, judeţul Ilfov. Potrivit ISU, o singură persoană a fost încarcerată, însă a fost extrasă în viaţă.


UPDATE Accidentul de microbuz cu pasageri din Ilfov: Unul dintre cei 14 răniţi se află în stare gravă şi este la Spitalul Floreasca

Unul dintre cei 14 răniţi în accidentul de luni dimineaţă din judeţul Ilfov, comuna Găneasa, se află în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti şi este în comă, informează Ministerul Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii anunţă că opt pacienţi au fost internaţi la Spitalul Floreasca, doi la Spitalul Elias, iar patru la Spitalul „Sfântul Pantelimon”.

Dintre cei opt pacienţi de la Spitalul Floreasca, unul este la Reanimare - Neurochirurgie şi se află în stare gravă, în comă. Alt pacient este la Secţia de ortopedie, iar ceilalţi de la Floreasca sunt în stare bună şi li se efectuează investigaţii.

 

14 persoane au fost rănite şi transportate la spital, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier produs între un microbuz şi o autoutilitară din comuna Găneasa (satul Şindriliţa), judeţul Ilfov.

Potrivit ISU, o singură persoană a fost încarcerată, însă a fost extrasă în viaţă.

 

Echipajele ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit, luni dimineaţa, la un accident rutier probus între un microbuz şi o autoutilitară din comuna Găneasa, satul Şindriliţa.

14 persoane au fost transportate la spitalele de urgenţă, informează ISU.

„O singură persoană a fost încarcerată, extrasă în viaţa şi predata echipajelor medicale”, arată sursa citată.

La intervenţie s-a acţionat cu trei ambulanţe SMURD, o ambulanta de terapie intensiva mobila SMURD, o autospeciala de stingere, una pentru descarcerare şi autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM).

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.