Un camion a strivit o femeie pe trecerea de pietoni

Un camion a strivit o femeie pe trecerea de pietoni

O femeie în vârstâ de 72 de ani a murit după ce a fost lovită de un cap de TIR. Roţile maşinii au izbit-o şi au trecut peste corpul său, în timp ce aceasta se afla pe trecerea de pietoni şi traversa regulamentar. Şoferul capului de TIR circula dinspre Ţesătura către Tomeşti.

„Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112, la ora 10.05, despre faptul că la o trecere de pietoni de la Baza 3 a avut loc un accident. În urma deplasării la faţa locului a rezultat faptul că şoferul unui camion care circula dinspre Ţesătura către Tomeşti a surprins şi accidentat o femeie în vârstă de 72 de ani. Aceasta din urmă a fost transportată la spital. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă“, a precizat Ioana Buştiuc, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Femeia a fost dusă la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, cu hemoragie puternică, cauzată de mai multe fracturi deschise şi răni grave la nivelul bazinului şi abdomenului. Aceasta a intrat în operaţie imediat, dar, în timpul procedurii, a decedat.

„Pacienta a ajuns în UPU în şoc traumatic, cu hemoragie masivă, fracturi deschise şi plăgi complexe la nivelul bazinului şi picioarelor, precum şi cu un traumatism abdominal. Aceasta a intrat în sala de operaţie, dar, în ciuda eforturilor medicale, starea sa a fost prea gravă, şi nu a mai putut fi salvată“, a declarat prof. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Şoferul vinovat de producerea tragediei este din Vaslui şi are 67 de ani. Acesta nu se afla sub influenţa alcoolului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.