Un camion a luat foc pe Autostrada 1 Recomandat

Un camion a luat foc pe Autostrada 1

Pompierii au intervenit, vineri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la capul tractor al unui TIR pe autostrada A1, în zona localităţii Apoldu de Jos, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Alina Voina.

"În această dimineaţă, pompierii militari ai Punctului de lucru Sălişte au fost alertaţi privind producerea unui incendiu la capul tractor al unui TIR cu remorcă pe autostrada A1, în zona localităţii Apoldu de Jos. La faţa locului s-au mobilizat trei autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. Intervenţia promptă a forţelor a condus la limitarea incendiului şi înlăturarea pericolului de extindere la remorca TIR-ului care era încărcată cu utilaje agricole. A ars capul tractor în totalitate. A fost salvată remorca cu toate utilajele agricole", a precizat Alina Voina.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este producerea unui scurtcircuit electric la compartimentul motor al capului tractor.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, în zona producerii incendiului s-a impus restricţionarea circulaţiei, traficul rutier pe sensul către Sibiu desfăşurându-se doar pe a doua bandă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.