Un camion a ieșit în decor și a luat foc

Un camion a ieșit în decor și a luat foc

Un TIR condus pe DN 7, în localitatea Drăganu, județul Argeș, de un șofer din Serbia, s-a răsturnat în noaptea de miercuri spre joi într-o râpă de aproximativ 10 metri și a luat foc. Șoferul este în stare stabilă.

 

Polițiștii argeșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, pe DN 7, în localitatea Drăganu, un camion s-a răsturnat în afara drumului, iar cabina acestuia a luat foc.

Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 67 de ani, din Serbia, care conducea ansamblul auto pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești, în localitatea Drăganu, din motive încă necunoscute, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat într-o râpă în afara părții carosabile.

În urma accidentului, camionul încărcat cu alimente a luat foc.

 

Șoferul a fost rănit ușor și a fost evacuat din cabină. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. De asemenea, el a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, însă nu a rămas internat.

Traficul rutier a fost blocat, pentru a permite echipajelor de pompieri să stingă incendiul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.