VIDEO. Un camion a ieșit de pe carosabil și a lovit cu remorca un alt vehicul

VIDEO. Un camion a ieșit de pe carosabil și a lovit cu remorca un alt vehicul

Zi neagră pentru familiile a doi moldoveni. Unul dintre ei şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier care s-a întâmplat în această dimineaţă pe traseul R34, cel care leagă localităţile Câșlița-Prut și Giurgiulești.

În dimineața zilei de 6 mai, salvatorii din sudul țării au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident grav de circulație. Potrivit IGSU, accidentul ruitier s-a produs în preajma localității Câșlița Prut, raionul Cahul. Aici, un automobil de model VAZ, în care se aflau două persoane s-a tamponat într-un autocamion.

Apelul la 112 a fost înregistrat la 10:10. Imediat la fața lcului a intervenit un echipaj de pompieri, care ajunși au stabilit că doi bărbați au rămas blocați între fiarele autoturismului VAZ. Angajații IGSU au reușit evacuarea promptă a persoanelor din autovehiculul avariat. În urma accidentului, pasagerul în vârstă de 69 de ani s-a ales cu diverse traumatisme și a fost preluat de medici la spital pentru ulterioare îngrijuri medicale, iar conducătorul auto un bărbat de 44 de ani a decedat pe loc. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.