Un camion a fost pus la pământ de o mașină. Cum a fost posibil? Recomandat

Un camion a fost pus la pământ de o mașină. Cum a fost posibil?

Accident grav în raionul Telenești. Doi tineri au ajuns la spital, după ce au ieșit cu mașina pe contrasens și s-au lovit cu un camion.

Impactul a avut loc pe traseul Bălți-Chișinău, în localitatea Băneștii Vechi, raionul Telenești. Oamenii legii au fost sesizați astăzi, în jurul orei 09:31.

„Potrivit informaților preliminare, un bărbat de 24 de ani, aflat la volanul unui automobil de model „Renault Megan”, în timp ce se deplasa cu direcția spre mun. Chișinău, având ca pasager un tânăr de 26 de ani, a efectuat o manevră de depășire pe contrasens, s-a lovit frontal stânga cu un camion „Mercedes Sprinter”, condus de un bărbat de 44 de ani.

În urma impactului, șoferul automobilului „Renault Megan” și pasagerul acestuia au fost preluați de echipajul SAMU și transportați la spitalul raional Telenești pentru a beneficia de îngrijiri medicale.

Este de menționat că, în urma testării alcooloscopice, șoferii implicați în accident au avut o concentrație de 0.0 mg/L alcool în aerul expirat”, a declarat pentru UNIMEDIA ofițera de presă al IP Telenești, Elena Baetrau.
Detalii AICI


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.