Un camion a doborât un copac care s-a prăbușit peste mașina condusă de soția lui Dănciulescu Recomandat

Un camion a doborât un copac care s-a prăbușit peste mașina condusă de soția lui Dănciulescu

Fostul atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a tras o sperietură serioasă în această dimineață, când soția sa a fost victima unui accident rutier în București.

Ionel Dănciulescu a avut parte de un început de zi cu peripeții, după ce partenera sa de viață a fost implicată într-un accident atipic pe străzile din Capitală. Fostul atacant a fost lăsat de soția sa în apropierea Stadionului Dinamo, pe Calea Floreasca, moment în care un camion scăpat de sub control a lovit violent un copac de pe marginea drumului.
Impactul a fost atât de puternic încât arborele s-a rupt și a căzut pe mașina familiei Dănciulescu, avariind-o. Din fericire, soția fostului atacant al lui Dinamo a scăpat fără nicio zgârietură.

Soția lui Ionel Dănciulescu, implicată într-un accident în București
Mașina condusă de soția lui Ionel Dănciulescu a fost avariată joi în București, după ce un copac s-a prăbușit pe autoturismul său marca Toyota. Angajatul CS Dinamo tocmai fusese lăsat în apropiere de sediul clubului, când un șofer neatent a fost la un pas să producă o tragedie.

Un camion răsărit de nicăieri s-a izbit violent de unul dintre copacii de pe Calea Floreasca, pe care l-a retezat de la bază. Arborele s-a prăbușit sub privirile îngrozite ale celor din jur peste mașina condusă de soția fostului atacant, la mai puțin de un minut după ce acesta coborâse.

Din fericire, soția lui Ionel Dănciulescu a scăpat teafără, însă mașina a fost avariată. Mihaela Dănciulescu a tras o sperietură serioasă și a fost nevoită să meargă la Poliție pentru declarații, unde a însoțit-o și fostul atacant al lui Dinamo, potrivit prosport.ro.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.