Un bărbat nu a mai putut redresa mașina și a sfârșit sub camion Recomandat

Un bărbat nu a mai putut redresa mașina și a sfârșit sub camion

Un bărbat de 29 de ani a murit, aseară, într-un tragic accident rutier, produs pe Drumul Naţional 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Bărbatul a intrat frontal într-un autotren, condus de un şofer de 35 de ani din judeţul Suceava. Echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a reuşit să-i salveze viaţa.

Autotrenul de care s-a izbit bărbatul de 29 de ani venea dinspre Suceava şi se îndrepta către Italia. Şoferul acestuia spune că autoturismul venea pe contrasens şi a virat la stânga, în speranţa că va putea evita impactul. Cu toate acestea, maşina a fost lovită frontal, chiar pe partea şoferului, care a rămas încarcerat.

 „Venea pe bandă mea, am virat stânga și în momentul în care am virat stânga m-a observat și el fiind la volan avea tendința să se redreseze dar s-a redresat exact în mine. Nu știe nimeni ce viteză a avut, poate că se putea redresa dacă nu avea viteză cine știe poate a ațipit sau s-a jucat pe telefon”, a spus șoferul de TIR.

Primul ajutor i-a fost acordat de o asistentă medicală, care tocmai se întorcea de la o nuntă. Ea l-a găsit în stop cardiorespirator, iar până la sosirea ambulanțelor, a încercat să-i oprească sângerarea.

„Îmi pare rău să spun dar mare lucru nu am putut să fac decât să-i opresc hemoragiile și cam atât, i-am susținut capul m-au ajutat și câțiva oameni și am încercat fiecare dintre noi să îl ajutăm”, a declarat asistență.

Şoferul muncea de ceva timp în localitatea Mijlocenii Bârgăului, şi împrumutase maşina de la un prieten. (PRO TV)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.