Un bărbat care fura motorină cu o pompă din rezervorul unui camion a fost prins

Un bărbat care fura motorină cu o pompă din rezervorul unui camion a fost prins

Un tânăr din judeţul Argeş, care a furat 300 de litri de motorină din rezervorului unui autocamion TIR folosindu-se de o pompă electrică şi de un sistem de distribuţie a carburantului în canistre, a fost prins în flagrant de echipaje ale Poliţiei Autostrăzi şi ale celei din Orăştie, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, potrivit Agerpres.

Fapta s-a petrecut în timpul nopţii într-o parcare de pe autostrada A1 şi a fost surprinsă de un echipaj al Poliţiei Autostrăzi, victimă fiind şoferul unui TIR din Polonia.

În sprijinul echipajului rutier de la Poliţia Autostrăzi au fost trimise două echipe ale Poliţiei Orăştie, care au constatat că suspectul se folosea de un sistem electric cu care acţiona o pompă pentru lichide. Motorina sustrasă era distribuită printr-un furtun conectat la mai multe canistre ce erau depozitate într-o autoutilitară.

"În cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Orăştie au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.