Un bărbat a murit strivit sub roţile unui camion Recomandat

Un bărbat a murit strivit sub roţile unui camion

Grav accident rutier, produs pe DN 6, la ieșire din Orșova, spre Caraș-Severin, în Mehedinţi. Șoferul unui autoturism înmatriculat în Dolj a pierdut controlul asupra direcției, iar mașina a ajuns sub roțile unui TIR înmatriculat în Galați.

În urma impactului puternic, şoferul autoturismului, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, a murit. Șoferul autocamionului spune că a încercat să evite impactul, frânând zeci de metri.

Cu puțin timp în urmă, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Orșova au intervenit cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier, produs între un autoturism și un autocamion, pe DN 6, la ieșirea din municipiul Orșova spre Topleț.

La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată în autoturism. Pompierii militari au acționat de urgență pentru descarcerarea victimei, pe care au predat-o, în stare de inconștiență, unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Șoferul autocamionului a fost evaluat de către paramedicii SMURD la locul evenimentului, refuzând transportul la spital.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.