VIDEO. Un bărbat a murit după ce a lovit cu mașina un camion

VIDEO. Un bărbat a murit după ce a lovit cu mașina un camion

Un accident rutier în care și-a pierdut viața un bărbat în vârstă de 43 de ani a avut loc, miercuri după-amiază pe DN22-E87, în județul Tulcea.

Potrivit polițiștilor, bărbatul, din județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, între localitățile Tulcea și Mihail Kogălniceanu, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un ansamblu cap-tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 49 de ani, din județul Tulcea.

 La locul accidentului au intervenit 11 pompieri cu o autospecială de descarcerare grea, o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

 ”În accident au fost implicate un autoturism în care se afla o persoană de sex masculin, de 43 de ani, și un cap tractor cu remorcă în care se afla doar conducătorul auto, de asemenea de sex masculin, de 49 de ani. Din nefericire, conducătorul autoturismului prezenta semne incompatibile cu viața, iar echipajul Serviciului Județean de Ambulanță a pronunțat decesul. Cel de al doilea conducător auto nu a suferit vătămări”, au informat reprezentanții ISU Tulcea.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.