Un bărbat a murit după ce a intrat într-un camion

Un bărbat a murit după ce a intrat într-un camion

O persoană și-a pierdut viața într-un accident rutier produs azi-noapte, la ieșire din municipiul Brașov spre Feldioara (zona Stupini). Au fost implicate un autoturism și un TIR, care au intrat în coliziune frontală.

„La data de 03 iulie 2022, în jurul orei 03.10, pe raza municipiului Brașov a avut loc un accident rutier în următoarele circumstanțe:
Un bărbat, în vârstă de 35 ani din județul Galați, care conducea un autoturism pe strada Calea Feldioarei din municipiul Brașov a intrat în impact cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorca, ce se afla parcat.
În urma impactului a rezultat o victimă, conducătorul auto în vârstă de 35 ani, cadrele medicale sosite la fața locului declarând decesul acestuia.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc accidentul rutier", a declarat, pentru mytex.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.