Un autoturism a intrat sub un camion. Șoferul a murit Recomandat

Un autoturism a intrat sub un camion. Șoferul a murit

Un grav accident rutier a avut loc miercuri dimineață, 3 mai 2023, în jurul orei 8.20, pe DN38, între localitățile Topraisar și Movilița, județul Constanța.

Conform primelor informații, un autoturism a intrat sub un TIR. În urma evenimentului o persoană a decedat. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SAJ B2, SMURD B, echipajul de Descarcerare, dar și polițiștii rutieri care au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate modul producerii nefericitului incident.

Potrivit pompierilor, șoferul autocamionului, un bărbat de 55 de ani, a fost evaluat medical la fața locului și a refuzat transportul la spital. Persoana declarată decedată este un bărbat în vârstă de 61 de ani.

Update: Ce spun polițiștii

”La data de 3 mai a.c., în jurul orei 08.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 38, între localitățile Movilița și Topraisar, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 61 de ani, și un anasamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 54 de ani, care circulau din sensuri opuse. În urma accidentului rutier, bărbatul de 61 de ani a decedat. Bărbatul de 54 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit reprezentanților IPJ Constanța. (focuspress.ro)

 


ETC IVECO GALATI


STAREA TRANSPORTURILOR-RADU DINESCU

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.