Un autoturism a intrat într-un camion într-o curbă ușoară Recomandat

Un autoturism a intrat într-un camion într-o curbă ușoară

Update: „Un autoturism ce venea din Germania și în care se aflau șoferul și un pasager, a intrat într-un TIR, care mergea spre Lugoj, într-o curbă ușoară la dreapta. TIR-ul era condus de un cetățean turc. Cei doi ocupanți ai autoturismului au fost răniți ușor și transportați la spital”, a declarat purătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

La fața locului urmează să ajungă un TIR care să mute semiremorca și să ridice capul tractor avariat, de pe partea carosabilă. Deocamdată, în zonă se circulă dirijat.

La testarea cu aparatul alcooltestul a șoferilor, rezultatul a fost negativ. Circulație îngreunată pe centura Caransebeșului, în urma unui accident produs între un autoturism și un autotren.

Accidentul rutier a fost sesizat prin apel la 112 fiiind localizat la ieșirea din Caransebeș spre localitatea Buchin (E70).

În urma coliziunii au rezultat două victime, neîncarcerate, după cum au precizat reprezentanții ISU Caraș-Severin, care au mobilizat la fața locului un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș.

Totodată au intervenit și echipaje SAJ, IPJ și de la SDN. (reporter24.ro)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.