Un autocar a intrat într-un camion românesc oprit pe autostradă. Zeci de răniți Recomandat

Un autocar a intrat într-un camion românesc oprit pe autostradă. Zeci de răniți

Un autocar plin cu pasageri s-a înfipt cu 100 km/h într-un TIR românesc oprit pe autostrada D2 din Slovacia, în zona localității Závod, sensul spre Kúty. O persoană și-a pierdut viața și 59 au fost rănite. Camionul staționa pe banda de urgență.

Pe autostrada D2 din Slovacia, în zona localității Závod, a avut loc un accident teribil luni, 15 mai, în jurul orei 11.00 dimineața, în urma căruia o persoană a murit și 59 de oameni au fost răniți, potrivit Serviciul de Pompieri și Salvare din Bratislava (HaZZ).

Un autocar plin cu pasageri s-a înfipt cu 100 km/h într-un TIR românesc oprit pe banda de urgență. "Este un masacru, jumătate din autobuz este sub camion", a declarat un martor ocular, potrivit hnonline.sk.
Potrivit TV JOJ, șoferul român de camion a oprit și a stat mai puțin de un minut pe banda de urgență a autostrăzii D2 din Slovacia.

Autocarul plin cu pasageri l-a lovit din spate cu o viteză de aproximativ 100 km/h. Șoferul autocarului, probabil, a adormit.

În urma impactului, jumătate din autocar a intrat pur și simplu sub camion. Iar cel de-a doilea șofer al autocarului, în vârstă de 56 de ani, care stătea, probabil, pe locul din față dreapta, a murit pe loc.


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.