Un afgan care se ascundea într-un camion a sunat la poliție după ce i s-a făcut rău Recomandat

Un afgan care se ascundea într-un camion a sunat la poliție după ce i s-a făcut rău

Nasib Sarwar Khan și Saaf Khan au fost trimiși în judecată pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să renunțe la aplicare vreunei pedepse pentru cei doi, aplicîndu-le doar câte un avertisment.

Sentința a fost dată pe 7 martie 2022 și nu este definitivă. Cei doi au încercat să ajungă în Franța, fiind prinși în România, la punctul de trecere a frontierei din Ostrov, în remorca unui tir, după ce Nasib Sarwar Khana apelat 112 pentru că i se făcuse rău.

Cum s-au petrecut evenimentele

Cei doi inculpați sunt din Afganistan și au încercat să ajungă, în Franța, ca să își refacă viața. Ei s-au înțeles contra sumei de 500 lire turceşti şi a unui telefon mobil marca Samsung, cu o persoană, care ar fi trebuit să îi ajute în încercarea lor. Această persoană i-a dus pe cei doi în apropierea frontierei turco-bulgară, unde i-a urcat în remorca unui tir. Pe timpul deplasării pe teritoriul României, din cauza căldurii din interiorul semiremorcii şi lipsei de oxigen, lui Nasib Sarwar Khan i s-a făcut rău, motiv pentru care a apelat numărul de urgenţă 112. La scurt timp după efectuarea apelului, autotrenul in care se aflau suspecţii a fost oprit de un echipaj de poliţie care a deschis semiremorca şi i-a depistat pe inculpaţi. 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.