Trei tineri au murit pe loc după ce au intrat cu mașina într-un camion

Trei tineri au murit pe loc după ce au intrat cu mașina într-un camion

Un alt accident grav a avut loc joi noaptea pe E85, în Vrancea, pe șoseaua de centură a Focșaniului. Trei tineri au murit, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un TIR. La volan se afla un tânăr de numai 19 ani. Alături de el, mai erau un băiat de 22 de ani și altul, de aproximativ 25 de ani. Toți trei erau din Vrancea și au decedat pe loc după impactul frontal cu autocamionul.


La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție de la ISU Vrancea, de la Ambulanță, dar și de la Poliție și Jandarmerie.

"În cursul nopţii, la ora 1,20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că pe DN 2 - E85, pe centura municipiului Focşani, în zona Supeco, a avut loc un accident rutier între un tir şi un autoturism. În urma coliziunii, cele trei persoane din autoturism au decedat", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, toate cele trei persoane cu vârste între 18 şi 30 de ani au suferit leziuni incompatibile cu viaţa în urma impactului dintre cele două autovehicule.

Conducătorul tirului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului şi, potrivit Poliţiei, acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.