Trei tineri au murit după ce un camion a spulberat un autoturism

Trei tineri au murit după ce un camion a spulberat un autoturism

Accident cumplit în Mehedinți. Trei tineri au murit după ce un TIR a spulberat un autoturism, iar acum familiile se pregătesc de înmormântare. Polițiștii au anunțat că victimele au fost două fete de 18 și 22 de ani și un tânăr de 19 ani, care se aflau în autoturismul care a lovit din plin TIR-ul.

Accident cumplit în Mehedinți. Trei tineri au murit


Conform ISU Mehedinți, pompierii din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, alături de o ambulanță SMURD. Accidentul a avut loc pe DN 56A în județul Mehedinți. La fața locului au ajuns, de asemenea, trei echipaje ale SAJ Mehedinți.
Cele trei victime au rămas inițial blocate în autoturism și a fost nevoie de descarcerarea lor. Din păcate salvatorii au constatat decesul pentru că accidentul a fost brutal. ”Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de către medicul SAJ”, a transmis ISU Mehedinți.

Potrivit Observatornews.ro, accidentul s-a produs la ieșirea din Vânju Mare spre localitatea Bucura. “Două echipaje de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare au intervenit, în această seară, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier produs între un autotren şi un autoturism, pe DN 56A, la ieşire din oraşul Vânju Mare spre localitatea Bucura”, au mai transmis reprezentanții ISU Mehedinți.


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA


ETC IVECO GALATI

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.