Trei suspecți în cazul șoferului român de camion mort în Italia Recomandat

Trei suspecți în cazul șoferului român de camion mort în Italia

Ancheta privind tragicul accident rutier din 8 ianuarie, petrecut pe centura ocolitoare a Romei și soldat cu moartea șoferului Nicolae Alexandru Ardeleanu, în vârstă de 49 de ani, se extinde. Un al treilea suspect, directorul tehnic al companiei care a încărcat marfa, este anchetat, alături de șoferul implicat și proprietarul firmei din Ravenna, toți fiind acuzați de omor.

Ancheta în cazul tragicului accident rutier care, pe 8 ianuarie, a provocat moartea șoferului român de camion Nicolae Alexandru Ardeleanu, în vârstă de 49 de ani, care a fost lovit de bara metalică desprinsă de un alt camion care circula pe șoseaua de centură a Romei, pe teritoriul municipal al orașului Chioggia, se extinde.

Există un al treilea suspect care, alături de șoferul camionului în cauză, un alt șofer român și proprietarul companiei de transport din Ravenna, a fost înscris în registrul suspecților de către Procuratura din Veneția. Este vorba de directorul tehnic al societății care a încărcat marfa și care, la fel ca ceilalți doi suspecți, va trebui să răspundă pentru omor rutier.

La identificarea camionului responsabil de moartea lui Nicolae Alexandru s-a ajuns datorită investigațiilor minuțioase ale poliției locale din Chioggia, care, datorită identificării mărcii de pe prelată, a mărturiilor altor șoferi de camion și, mai ales, datorită a camerelor de supraveghere video amplasate în satul Rosolina, au reușit să ajungă la identitatea camionului și, prin urmare, a șoferului. Acesta a declarat că și-a dat seama că a pierdut o parte din prelată și bara metalică de susținere, care apoi l-a lovit și l-a ucis pe Nicolae Alexandru, dar nu și-a dat seama că a lovit un alt camion.

Camionul se află în prezent sub sechestru la Ravenna și a fost pus la dispoziția magistratului pentru efectuarea expertizei necesare. De asemenea, a fost desemnat un consultant tehnic pentru a examina vehiculul sechestrat și a clarifica dacă a fost vorba de o defecțiune structurală sau de neglijență în asigurarea capacului de încărcare. (stiridiaspora)


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.