Trei răniți după un accident cu un camion și mai multe autoturisme Recomandat

Trei răniți după un accident cu un camion și mai multe autoturisme

Accident pe Valea Oltului. Trei persoane au ajuns la spital după ce trei autovehicule, dintre care și un TIR, s-au izbit violent.

Trei persoane au ajuns la spital după ce a avut loc un accident între trei autovehicule, dintre care și un tir, pe Valea Oltului. La fața locului, o altă persoană dorește să meargă la spital, un echipaj SAJ urmând să fie redirecționat.

„La data de 30 iunie a c., polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au intervenit la un eveniment rutie produs pe DN 7, la km 216 + 250 m, în localitatea Călinești.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că ar fi avut loc o coliziune între două autoturisme și un autotren. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a trei persoane care se aflau în cele două autoturisme, ulterior acestea fiind transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămarea corporală din culpă”, a transmis IPJ Sibiu.


IVECO eDAILY


CAMION FEST 2024
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.