Trei răniți după ce un microbuz a lovit un copac

Trei răniți după ce un microbuz a lovit un copac

Trei persoane aflate într-un microbuz, între care un copil de zece ani, au fost rănite, marţi după-amiază, după ce şoferul a pierdut controlul asupra volanului iar vehiculul s-a izbit de un copac, în judeţul Arad.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că accidentul a avut loc pe un drum judeţean la ieşirea din oraşul Curtici spre Sântana.

"S-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, iar la faţa locului au fost găsite trei victime. Acestea se aflau într-un microbuz de transport marfă, cu trei locuri în faţă. Unul dintre pasageri, un bărbat, a fost descarcerat şi predat în viaţă, cu multiple traumatisme, echipajului de terapie intensivă mobilă", a declarat Pleşca.

Conform sursei citate, a fost transportat la spital, cu multiple traumatisme, şi un copil de zece ani, în timp ce şoferul a primit îngrijiri la locul accidentului.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au declarat că microbuzul s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, urmând să se facă cercetări cu privire la împrejurările producerii accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.