Trei morți după ce două camioane au luat foc în urma unei coliziuni

Trei morți după ce două camioane au luat foc în urma unei coliziuni

Luni, 20 februarie, în jurul orei 18.30, un grav accident rutier în care au fost implicate trei vehicule (două camioane și un autoturism) a avut loc pe RCEA, în apropiere de Blanzy. A izbucnit un incendiu de proporții. Trei persoane au murit, corpurile lor fiind găsite carbonizate în cabinele camioanelor.

Aceste informații au fost furnizate de prefectura Saône-et-Loire. Un accident grav a avut loc luni, 20 februarie, pe RCEA, în apropiere de Blanzy. O mașină și un camion s-au ciocnit violent în jurul orei 18.30. Camionul, care a virat în urma coliziunii, a intrat apoi în coliziune frontală cu un alt camion.

Accidentul a avut loc pe un drum în construcție. Accidentul a provocat un incendiu de proporții. Primul camion transporta aluminiu, iar cel de-al doilea o substanță chimică care nu a fost încă identificată.

Pompierii au găsit trei persoane decedate, arse de flăcări. Una dintre ele se afla într-unul dintre camioane. Celelalte două victime se aflau în cabina celuilalt camion. Potrivit evaluării inițiale a pompierilor, acestea erau șoferii camioanelor.

Șoferul mașinii a fost rănit ușor


O femeie în vârstă de 32 de ani, șoferița mașinii implicate în accident, a fost găsită cu răni ușoare. Ea a fost transportată la spitalul Montceau, unde se află în stare de urgență relativă.

Un important dispozitiv de pompieri a fost apoi mobilizat, aproape 45 de pompieri fiind prezenți la fața locului în momentul de vârf al acțiunii. "Primii interlocutori s-au confruntat cu un flashover generalizat pe cele două camioane, semiremorci, cu mai multe detonări încă de la început. Prima noastră reacție a fost să stabilim un perimetru de siguranță pentru a preveni alte victime", spune comandantul operațiunilor de urgență.

Pompierii au început să îndepărteze perimetrul în jurul orei 23.00, potrivit France3.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.