Trei camioane cu aproape 500 de kituri de dormit au plecat către Ucraina

Trei camioane cu aproape 500 de kituri de dormit au plecat către Ucraina

Trei TIR-uri cu aproape 500 de kituri de dormit de peste 300.000 de euro au plecat, marţi, dintr-un depozit al Crucii Roşii Române către Ucraina, potrivit unui comunicat al acestei organizaţii.

Din depozitul Crucii Roşii Ucrainene din Uzhhorod cele 483 de kituri de dormit vor fi distribuite în locurile cu cel mai mare deficit de electricitate, unde oamenii suferă de frig.

Un kit de dormit are o valoare de 208 de euro şi conţine: un pat pliant, o saltea, o lenjerie de pat, o pernă, o pătură şi două prosoape.

Achiziţia kiturilor a fost posibilă printr-o donaţie de 50.000 de euro a UiPath Foundation şi una de 9.000 de euro a Infineon Technologies Romania. Diferenţa de aproximativ 246.000 de euro provine din fonduri primite de Crucea Roşie Română în cadrul campaniei "'Umanitatea nu are graniţe'', desfăşurată în 2022.

De la începutul conflictului, Crucea Roşie Română a trimis peste 150 de TIR-uri cu materiale umanitare în Ucraina, livrând peste 3.300 de tone de produse de strictă necesitate către populaţia afectată de război. Crucea Roşie Română pregăteşte şi alte transporturi umanitare pentru Ucraina.


STAREA TRANSPORTURILOR - CONSTANTIN ISAC


CAMION FEST OCTOMBRIE 2022

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.