Toalete închise pe autostrada A1 aproape de frontiera de vest. Care e motivul? Recomandat

Toalete închise pe autostrada A1 aproape de frontiera de vest. Care e motivul?

Cel mai apropiat spațiu de servicii de vama Nădlac 2 se află la 25 de kilometri, în zona localității Pecica.


Mai multe toalete de pe autostrada A1 sunt închise din 1 octombrie, așa că nu pot fi folosite, asta spre nemulțumirea șoferilor, transmite Radio Timișoara preluat de Rador.

Printre toaletele care nu pot fi folosite se numără chiar și cele din cel mai circulat punct rutier de trecere a frontierei din România, Nădlac 2 autostradă, unde șoferii de camioane așteaptă ore în șir la trecere graniței.

„De la începutul lunii octombrie, am fost nevoiți să închidem în total nouă spații de servicii de pe autostrada A1, între Nădlac și Cunța, deoarece procedura de licitație pentru găsirea unei firme care să asigure serviciile de ordine și curățenie în aceste spații a fost contestată. Până la soluționarea acestei contestații depuse la CNSC, șoferii pot folosi spațiile de servicii din parcările concesionate de pe autostrada A1. Cea mai apropiată parcare față de PTF Nădlac 2, este la kilometrul 558 al autostrăzii, la Pecica”, spune purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, Alina Sabou.

Cei care trec prin Nădlac 2 autostradă trebuie să știe că sunt nevoiți să își rezolve problemele la 25 de km, adică Pecica, sau după ce trec granița în Ungaria. Situația a fost semnalată de un ascultător Radio Timișoara.

Deocamndată nu există stabilit un termen pentru soluționarea contestației care a închis nouă spații de servicii cu tot cu toalete de pe autostrada A1.


GEROGE NIȚĂ - STAREA TRANSPORTURILOR


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR
      

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.