Timiș. Accident între un camion şi o dubă, soldat cu un mort Recomandat

Timiș. Accident între un camion şi o dubă, soldat cu un mort

Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident produs între un camion şi o dubă la Coşava în judeţul Timiş.

O tânără, dar şi şoferul profesionist au ajuns de urgenţă la spital.

Accident mortal, în localitatea Coșava, în Timiș. Un tânăr de 21 de ani care se afla la volanul unei camionete s-a izbit frontal de un camion. În urma impactului frontal, șoferul camionetei a murit pe loc, iar tânăra de 28 de ani care îl însoțea a rămas încarcerată.

Atât femeia cat și șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 33 de ani, au fost transportați la spital în stare gravă.

Traficul în zonă a fost complet blocat, iar polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpa.

„Astăzi, 27.01.2024, la ora 07:21, am fost solicitați să intervenim în urma unui accident rutier produs pe DN 68A, în localitatea Coșava.

S-au deplasat pompierii din cadrul Stației Făget și Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție si comandă și un echipaj SMURD, precum și o autospecială pentru transport personal și victime multiple din cadrul Detașamentului Lugoj.

La fața locului au fost alocate două ambulanță SAJ, dintre care una cu medic.

În accidentul rutier au fost implicate un autotren și o camionetă, cu trei persoane participante, fiind toate încarcerate.

În urma evenimentului rutier, conducătorul camionetei a fost declarat decedat, iar pasagerul din camionetă (victimă de sex feminin) și conducătorul autotrenului au fost transportați la spital”, se arată într-o informare a ISU Timiș.


bratu swinger


VERSUS S03 E03

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.