VIDEO: Teleorman. Doi morți, după ce un autocamion s-a izbit de un copac Recomandat

VIDEO: Teleorman. Doi morți, după ce un autocamion s-a izbit de un copac

Două persoane au murit, după ce un autocamion s-a izbit frontal de un copac, de pe marginea drumului.

Teribilul accident a avut loc luni, 21 septembrie 2020, seara, pe DN 52, în apropiere de Furculești, și doi tineri, de 26 și 30 de ani, amândoi prieteni, din Gorj, au murit pe loc în camionul care transporta lemne.
Din spusele mai multor martori, accidentul s-a produs din cauza unui cauciuc spate stânga ce a explodat, șoferul camionului pierzând controlul volanului. Mașina a intrat direct într-un copac de pe marginea șoselei și apoi s-a răsturnat.
Echipajele de pompieri şi de ambulanţă au intervenit, dar, din nefericire, nu au putut decât să descarcereze victimele deja decedate în urma impactului. Poliţiştii au dechis o anchetă.
Unul dintre cei doi tineri morți se numea Costi și e plâns de rude și de apropiați. "Viața nu se termină aici...pentru că tu nu ești mort!!!
Tu ești acolo... în inima noastră... a celor care te iubesc! Te voi purta în suflet toată viața... și știu că, de acolo, de sus, tu vei avea grijă de noi...
Mă doare sufletul și inima și numai am putere să descriu ce simt... pentru că e prea mare suferința! Nu voi uita o secundă clipelele petrecute împreună, pentru ca noi am crescut împreună și suferința mea a fost și suferința ta!
Niciodată nu m-ai lăsat la greu, mereu mă încurajai și mă făceai să râd! ...dar Dumnezeu a vrut un înger și nu ne putem opune dorinței lui! Dumnezeu să te ierte și să aibe grijă de tine, sufletul frumos!
Te iubim!", a scris Carmen, o verișoară a tânărului, pe o rețea de socializare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.