Tânărul mort în Belgia, înmormântare cu un cap de camion și zeci de coroane Recomandat

Tânărul mort în Belgia, înmormântare cu un cap de camion și zeci de coroane

Au venit cu toții să-l conducă până la locul de veci. Și dacă sicriul a fost urcat într-un automobil Mercedes, zecile de coroane au fost atent așezate într-un cap de camion cu inscripția ”convoi exceptionnel”.

Mijlocul de transport care de atâtea ori i-a fost și serviciu și casă și masă și care i-a curmat viața la numai 32 de ani a făcut parte din cortegiul funerar.

Acolo s-au regăsit coroane de la compania din Belgia la care era angajat, de la colegii de muncă, de la învățătoare, de la Sindicatul Instructorilor Auto Botoșani, de la rude și de la o mulțime de alți oameni care l-au cunoscut. Cu toții împietriți de durere.

Florin era unul dintre zecile de mii de botoșăneni plecați în străinătate pentru a putea oferi un trai decent familiei sale.

Îl vor aștepta de-a pururea soția, însărcinată cu gemeni și un copil de câțiva anișori.

ȘTIREA INIȚIALĂ TIRMAGAZIN.RO

https://tirmagazin.ro/news/belgia-sofer-profesionist-roman-ucis-langa-propriul-camion

Belgia. Şofer profesionist român, ucis lângă propriul camion

Un șofer profesionist român de 32 de ani a murit într-un accident cumplit de camion în Belgia.

Bărbatul din Botoșani urma să devină tată de gemeni peste o lună. Împreună cu soția urmau să devină părinții unei fetițe și unui băiețel, ei mai având un băieţel.
Accidentul a avut loc pe autostrada E17 din provincia De Pinte, între două camioane. Atât botoșăneanul, cât și un alt bărbat, au murit pe loc.
Vineri după-amiază, la ora 14.20, a avut loc un accident de circulație foarte grav pe E17 în De Pinte, în direcția Kortrijk.
Un camion se afla pe marginea drumului, iar șoferul camionului, Florin Corsei de 32 de ani din Botoșani, stătea lângă vehiculul său. Bărbatul a reparat o pană și a coborât din nou din camion pentru a verifica dacă totul este în regulă. Chiar în acel moment, un camion care se apropia s-a abătut de la carosabil, din motive neclare și s-a izbit violent în camionul condus de botoșănean.
Șoferul camionului parcat, botoșăneanul de 32 de ani, a fost dus la spital cu răni grave și a murit acolo la scurt timp.
Șoferul camionului care se apropia, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Harelbeke, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Permisul de conducere i-a fost retras imediat prin ordin al procurorului timp de 15 zile.
Procurorul public Din Flandra de Est a numit un expert în trafic pentru a cerceta circumstanțele accidentului.
Drama prin care trece familia acestuia este imensă. Soția bărbatului este însărcinată cu gemeni în luna a opta.
Traficul în zonă a fost blocat șase ore.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.