Tânăr din Huși, găsit mort în camionul pe care era șofer, în Italia

Tânăr din Huși, găsit mort în camionul pe care era șofer, în Italia

 Un tânãr din Husi, Adrian M., sofer pe vehicule de mare tonaj, a fost gãsit mort în Italia, chiar în autocamionul pe care îl conducea.

Tragedia s-a petrecut în urmã cu câteva zile. Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui spun cã, pânã acum nu au fost anuntati de omologii italieni despre acest caz si, eventual, despre date din anchetã. “Noi nu am fost anuntati oficial despre acest caz. Procedura este ca nouã sã ni se solicite informatii, doar dacã ancheta fãcutã în acea tarã necesitã date suplimentare, pe care le putem oferi noi, de pe plan local”, au spus reprezentatii IJP Vaslui.

Prietenii de acasã ai lui Adrian au reactionat pe retele de socializare. “Un bãiat foarte bun, muncitor si corect. Dacã este adevãrat cã singur ai vrut sã renunti la viatã, probabil cã te-au coplesit problemele. E trist! Ai fost un om minunat, care nu a supãrat pe nimeni, cu nimic, niciodatã. Dumnezeu sã te aibã în pazã”, a scris Cristi. “A fost un soc pentru noi toti. Uite asa pleacã sãracii huseni si vasluieni, si toatã lumea, sã munceascã prin strãini, pentru o bucatã de pâine, dar ajung înapoi acasã în patru scânduri. În strãinãtate e greu, esti departe de cei dragi, te rupe dorul. Ai si tu acasã o mamã, un tatã, o iubitã, o sotie, copii, care nu stii ce fac, cum sunt fãrã tine. E greu! Dar nu te crede nimeni. Eu sunt sofer pe comunitate de 8 ani, dar m-am sãturat si am nopti când vreau sã întorc camionul în parcare si sã pornesc spre România, sã-mi vãd copiii. E foarte greu. Dumnezeu sã dea putere familiei, iar bãiatului acesta sã îi fie drumul lin la cer. Nu mai am cuvinte”, a scris Laurentiu, un alt husean, sofer de TIR pentru o firmã din Cehia. (vremeanoua.ro)

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.