SURSE. Ministrul Transporturilor va DEMISIONA azi

SURSE. Ministrul Transporturilor va DEMISIONA azi

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, va merge la ora 11:00 la Palatul Victoria pentru a-și da demisia din funcția de ministru al Transporturilor în fața premierului Viorica Dăncilă, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale.

Deși Comitetul Executiv (CEx) al PSd a decis luni remanierea lui Șova și înlocuirea lui cu Lia Olguța Vasilescu, președintele Klaus Iohannis a refuzat să aprobe revocarea acestuia din funcție, respingând totodată noua propunere.

Social-democrații s-au repliat în fața acestei decizii a șefului statului și au hotărât să îi trimită președintelui o nouă propunere pentru Ministerul Transporturilor: deputatul PSD Mircea Drăghici, trezorierul partidului.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, după ședința CEx, că așteaptă demisiile de onoare de la Paul Stănescu, din funcțiile de vicepremier și ministru al Dezvoltării, și de la Lucian Șova, din funcția de ministru al Transporturilor.

Anterior, Lucian Șova a declarat pentru Capital că își continuă programul normal și că nu i-a cerut nimeni demisia de la minister. Totodată el a lansat și un atac la adresa Liei Olguța Vasilescu, pe care a acuzat-o că a făcut înțelegeri cu liderul sindicatului de la Metrorex, Ion Rădoi, înainte de a ajunge ministru

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.