Șoferul de camion, implicat în accidentul mortal din Portul Constanța, a fost arestat Recomandat

Fotografie cu rol strict ilustrativ Fotografie cu rol strict ilustrativ

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au propus arestarea preventivă a șoferului de camion acuzat că a accidentat mortal un pieton, în incinta Portului Constanța Sud-Agigea, după care a părăsit locul accidentului.

Propunerea a fost admisă, iar pe numele șoferului a fost emis mandat de arestare.

În concret, în cauză s-a reținut că la data de 03.10.2024, ora 01:25, inculpatul Z.Y. a condus un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă pe un drum public din Portul Constanţa Sud Agigea.

În timp ce acesta efectua un viraj la stânga, cu viteză redusă, victima G.V., care anterior intrase într-un conflict cu inculpatul, s-a prins de cabina autovehiculului, pe care s-a urcat, prin partea stângă a acesteia, după care a lovit cu pumnii oglinda retrovizoare de pe partea șoferului.

La un moment dat bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut la sol, în faţa roţii din stânga-faţă a semiremorcii, ce a rulat peste el, provocând decesul său la faţa locului.

Ulterior inculpatul Z.Y. a oprit autovehicul şi a părăsit pe jos locul accidentului, fiind identificat de lucrătorii de poliţie în jurul orei 02:50 la o distanţă de aproximativ 5 km, în zona localităţii Eforie Nord.

La data de 04.10.2024 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04.10.2024, până la data de 02.11.2024 inclusiv, faţă de inculpatul Z.Y.

Cercetările sunt efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Constanţa – Serviciul Siguranţă Rutieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.


GEORGE NIȚĂ STAREA TRANSPORTURILOR


FORD TRUCKS LANSARE F-LINE

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.