Șoferul de camion, care a provocat accidentul cu 7 morți, a fost înmormântat. Urma să se căsătorească Recomandat

Șoferul de camion, care a provocat accidentul cu 7 morți, a fost înmormântat. Urma să se căsătorească

Radu Andrei, șoferul de 30 de ani care ar fi provocat accidentul cu șapte morți, a fost înmormântat sâmbătă. Sicriul alb al acestuia a fost condus pe ultimul drum de familie și prieteni.

Iubita tânărului de 30 de ani, șoferul care ar fi provocat accidentul, a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Cei doi urmau să se căsătorească.
Mesajul iubitei pe rețelele de socializare
”Mi-am pus atâtea întrebări și nu am găsit răspuns la niciuna, iubitule. Dacă aș fi știut că va fi ultima noapte împreună.. dacă aș fi putut să te opresc în acea blestemată dimineață.. Ai plecat atât de fericit la muncă și cu atâta dragoste munceai zi de zi pentru noi.. Acum nu mai are cine să-mi spună ce să fac și pe unde să o apuc, nu mai are cine să aibă grijă de noi.. Stâlpul nostru, dragul nostru.. Rămâi veșnic inima și dragostea mea, singura mea iubire!”, a scris ea, pe Facebook.
Alți șase pasageri dintr-o utilitară au murit
În accident au murit şase pasageri aflaţi în autoutilitară, precum şi şoferul camionului, acesta din urmă având 30 de ani.
Cei şase ocupanţi ai utilitarei erau muncitori în construcţii şi se deplasau către Iaşi la muncă. Ei sunt originari din comuna Balş, judeţul Iaşi.

Primarul localităţii Balş, Constantin Golduţ, a declarat că întreaga comunitate este afectată de tragedie şi că familiile victimelor vor fi ajutate financiar.

Singurii supraviețuitori au fost cei din ambulanță. Aceasta se deplasa la spital cu o femeie care urma să nască. Șoferul ambulanței a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

baloane la inmormantare

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.