Șoferul de camion care a făcut prăpăd la Lețcani ar fi evitat un autoturism „fantomă” Recomandat

Șoferul de camion care a făcut prăpăd la Lețcani ar fi evitat un autoturism „fantomă”

Șoferul de camion care a provocat accidentul de la Lețcani s-a speriat, se pare, de un autoturism „fantomă”.

El le-a spus anchetatorilor că s-a ferit de o mașină care i-ar fi ieșit în față, însă povestea sa nu pare să fie una reală

Ancheta polițiștilor în cazul accidentului de la Lețcani este în desfășurare. Șoferul de camion, cel care a provocat accidentul, spune că s-a ferit de o mașină, însă acesta a fost singurul care a văzut-o. Imaginile de pe camerele de supraveghere îl contrazic. Polițiștii spun că, cel mai probabil, șoferul a adormit la volan.

„El a precizat că ar fi evitat o mașină și de aceea a ajuns pe contrasens. Nu au fost găsite urme de frânare, iar pe imaginile de pe camerele de supraveghere nu se observă niciun un autoturism care să-i fi tăiat calea șoferului de TIR”, a precizat o sursă apropiată anchetei.

Dosar penal deschis în urma accidentului
Oficial, polițiștii ieșeni continuă ancheta.
„În jurul orei 11:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la un accident rutier care a avut loc pe DN 28, pe raza localității Lețcani, soldat cu victime omenești, în care au fost implicați un TIR, un microbuz și un camion. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului TIR-ului și a unui pasager din microbuz. Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.


TRANSPORTATORI ÎN CONSTRUCȚII EP.07


FORD TRUCKS 3000

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.