Șoferiță grav rănită după ce a intrat într-un camion și s-a răsturnat Recomandat

Șoferiță grav rănită după ce a intrat într-un camion și s-a răsturnat

Un accident grav s-a petrecut în județul Argeș. O șoferiță a intrat cu mașina într-un TIR încărcat cu produse alimentare. După impact, mașina s-a răsturnat și femeia a fost grav rănită.

Accidentul s-a produs în apropiere de vama Pitești în zona Prundu. La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că, o femeie de 41 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism în sensul giratoriu din zona Vamă Pitești, a intrat în coliziune cu un autotren, condus în aceeași direcție, de un bărbat de 26 de ani, din județul Alba.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar conducătoarea auto a fost rănită grav. Femeia a fost transportată la spital cu suspiciune de fractură la coloană cervicala.

 

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.