Șoferii de camion vor completa un formular de localizare dacă stau peste 48 de ore în Belgia Recomandat

Șoferii de camion vor completa un formular de localizare dacă stau peste 48 de ore în Belgia

Întrebare: Este necesar ca un șofer de camion străin sau unul belgian, care se întoarce în Begia, să completeze acest formular?

Da, dacă șoferii de camion în cauză stau mai mult de 48 de ore în Belgia. Formularul nu trebuie completat dacă se află pe teritoriul Belgiei cu treabă pentru mai puțin de două zile complete.

Formularul eledtronic de localizare a pasagerilor în domeniul sănătății publice a intrat în vigoare la 1 august. Acest formular electronic este disponibil la următoarea adesă:
https://dofi.ibz.be/sites/dvzoe/NL/Documents/PassengerLocatorForm.pdf

Cum functioneazã?
Formularul online trebuie completat cu 48 de ore înainte de sosirea în Belgia. Durează doar câteva minute. Odată finalizat, veți primi un cod de validare QR prin e-mail. Aceasta este dovada faptului că ați completat corect formularul. Pentru pasagerii care vin cu avionul: acest cod QR trebuie afișat în momentul îmbarcării.

Orice persoană care vine în Belgia cu avionul sau cu cu vaporul trebuie să completeze formularul. Persoanele care vin în Belgia prin alte mijloace de transport (autobuz, mașină, tren, camion etc.) trebuie să completeze formularul doar dacă au de gnd să petreacă mai mult de 48 de ore în Belgia. Copiii cu vârsta sub 16 ani sunt înregistrați pe formularul părinților lor. Copiii neînsoțiți trebuie să completeze propriul formular sau să îl completeze în prealabil de către un adult autorizat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.