Şoferii de camion se confruntă cu haos şi mizerie în Kent. Prea puține parcări Recomandat

Şoferii de camion se confruntă cu haos şi mizerie în Kent. Prea puține parcări

Şoferii de camion se confruntă cu haos şi mizerie în Kent din cauza insuficienţei parcărilor şi a toaletelor necorespunzătoare, a atras atenţia un important sindicat din Marea Britanie, potrivit DPA.


Conform sindicatului Unite, serviciile şi parcările de camioane din Kent au devenit suprapopulate, ceea ce duce la tensiuni între şoferi.

Dacă şoferii nu respectă regulile, sunt prinşi şi amendaţi, deşi sunt obligaţi prin lege să ia pauze, a precizat sindicatul. Unite susţine de asemenea că membrii săi raportează că problemele se înrăutăţesc în contextul intensificării traficului şi afectează acum şi alte zone precum Essex. Benzinăriile sunt atât de aglomerate, încât şoferii sunt nevoiţi să parcheze peste noapte pe liniile duble galbene de pe benzile de intrare şi ieşire, în parcări pentru autocare şi în curţile staţiilor de alimentare, a adăugat sindicatul.

 Condiţii precare pentru şoferii de camion

Şoferii spun că supraaglomerarea a devenit o problemă atât de mare, încât au apărut încăierări din cauză că unele camioane rămân blocate.

"Pe şoferi îi aşteaptă luni de haos în privinţa parcărilor şi mizerie în Kent", a declarat Adrian Jones, din partea sindicatului Unite.

"Pur şi simplu nu există suficiente parcări pentru camioane şi servicii care să acopere nevoile şoferilor", a adăugat el.

"Este tulburător să aflăm că în cazuri extreme au avut loc încăierări", a mai spus reprezentantul sindicatului.

"Stresul şi tensiunea suplimentare pe care interdicţia de parcare în Kent o exercită asupra şoferilor reprezintă un factor suplimentar pentru care atât de mulţi părăsesc această industrie", a adăugat el.

"Industria este deja în criză din cauza deficitului de şoferi, iar interdicţia de parcare din Kent agravează o situaţie care deja este proastă", a afirmat Adrian Jones.

Sindicatul cere măsuri pentru a-i ajuta pe şoferii de camion să poată parca în siguranţă şi să aibă acces la facilităţi corespunzătoare. (stiridiaspora)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.