Şoferii de camioane aşteaptă aproape cinci ore pentru control

Şoferii de camioane aşteaptă aproape cinci ore pentru control

Vama Nădlac II, din judeţul Arad, s-a aglomerat din nou, luni, din cauza interdicţiei impuse de autorităţile ungare privind circulaţia camioanelor în weekend, astfel că timpii de aşteptare au crescut la aproape cinci ore, pe sensul de ieşire din ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 


Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţă, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, timpii de aşteptare la vama Nădlac II, din judeţul Arad, au crescut, luni, la 270 de minute, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane.

Prin urmare, s-a format o coloană de camioane care se întinde pe mai mulţi kilometri. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Arad, sunt deschise cinci artere pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane.

De asemenea, şi celelalte vămi din vestul ţării au devenit aglomerate, luni. Astfel, la vama Nădlac, din judeţul Arad, şoferii de camioane aşteaptă pentru control 40 de minute, la vama Borş, din judeţul Bihor, timpii de aşteptare au crescut la 160 de minute, iar la vama Petea, din judeţul Satu Mare, se aşteaptă 240 de minute.

Timpii de aşteptare au crescut la punctele de trecere a frontierei din vest, luni, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane, ca urmare a faptului că în weekend traficul pentru vehiculele de transport marfă a fost restricţionat pe teritoriul Ungariei.

Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor să folosească şi alte puncte de trecere a frontierei, pentru a nu se crea blocaje.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping